Kantoorartikelen voor jouw organisatie!

Door middel van het collectief voor kantoorartikelen van Jibbr heb jij binnen één dag de kantoorartikelen binnen die jouw organisatie nodig heeft!

Wat mag je niet missen op de werkvloer? Een voorraad kantoorartikelen natuurlijk! Heb jij al pennen, papier, plakband, nietjes en alle andere kantoorartikelen in huis? Door middel van het collectief voor kantoorartikelen van Jibbr heb jij binnen één dag de producten binnen die jouw instelling nodig heeft!

Zorg altijd voor voldoende kantoorspullen op de werkvloer!

Stel je voor dat meerdere medewerkers hetzelfde product nodig hebben, maar de voorraad is leeg. Ga jij naar de dichtstbijzijnde winkel of koop jij producten van een vaste leverancier? Kies voor het laatste en bestel kantoorartikelen bij Lyreco! Plaats jouw bestelling voor 17.00 uur en Lyreco zal het de volgende werkdag bij je leveren! Zo weet je zeker dat je aan het eind van de dag niet een paar bonnetjes hebt die door de administratie moet worden afgehandeld! Door de inkoop te centraliseren, vermijd je het hele proces. Bovendien kunnen jij en je collega’s zich focussen op andere activiteiten!

Voordelen op een rij

Je vermindert niet alleen de administratieve lasten, ook worden er andere voordelen bereikt door deel te nemen aan het kantoorartikelen collectief:

  • Een besparing van circa 25%;
  • Toegang tot een online portaal met facturatie- en bestelgegevens;
  • Verzamelfacturen voor alle bestellingen op vestigingsniveau en directieniveau;
  • Lyreco voert het transport zelf uit, van distributiecentrum tot aan je bureau. Hierdoor verminder je het aantal gereden lege kilometers;
  • Jibbr voert het contractmanagement uit;

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of wil je meer weten over Jibbr en onze andere collectieven? Jibbr staat je graag te woord! Dit doen wij digitaal of met een korte introductie bij jou op locatie. Interesse? Neem dan contact op met Tim Louwers, Relatiebeheerder bij Jibbr, door te mailen naar info@jibbr.eu. Ook kun jij jouw gegevens achterlaten in het contactformulier.

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info