Verwerking van afval is geregeld

Jibbr koopt duurzame afvalverwerking in bij Renewi en Netwerk NV; Beide hebben ruime ervaring op de Nederlandse markt en onderscheiden zich door de lokale service en het brede assortiment. Samen met Renewi en Netwerk NV kan Jibbr jouw organisatie helpen bij het realiseren van duurzame afvalscheiding. Of je momenteel alleen restafval hebt, of meerdere afvalstromen van elkaar scheidt, wij zorgen ervoor dat deze stromen individueel opgehaald en verwerkt worden.

Ons totale duurzaamheidsprogramma

Het totale duurzaamheidsprogramm met ons duurzaamheidsprogramma worden de interne en externe afvalstromen van de organisatie gefaciliteerd. Daarnaast geeft de leverancier advies en ondersteuning bij de duurzaamheidscomponent van afvalverwerking.

Jibbr en haar partners werken gezamenlijk om medewerkers bewust te maken van het belang van duurzame afvalverwerking.

Renewi streeft ernaar meer waarde uit afval te halen

Door bij te dragen aan een duurzame samenleving, streeft Renewi ernaar het meest toonaangevend bedrijf in waste-to-productbedrijf te zijn. Door middel van waste-to-product kijkt Renewi naar het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het afval direct te verbranden of storten.

Netwerk_Jibbr_Afvalverwerking

Kwaliteit & gemak

De producten en de dienstverlening zijn professioneel ingekocht middels een collectief inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en supports jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de gehele contractduur.

Duurzaamheid

Alle verschillende afvalstromen kunnen individueel opgehaald, vervoerd en verwerkt worden. Daarnaast is de afvalverwerker transparant over de plaats en wijze van de verwerking van het afval. Daarnaast zet Jibbr zich samen met Renewi actief in op CO2-reductie door behaalde resultaten uit te wisselen en kennis te delen tussen verschillende organisaties.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Prijzen & indexatie

Dankzij collectieve inkoop zijn de prijzen voor alle mogelijke afvalstromen bedongen tegen zeer scherpe prijzen. Jibbr kan op basis van de huidige situatie berekenen wat deelname aan dit collectief jou oplevert. Neem hiervoor contact met ons op.

Goed gescheiden afval is makkelijker te recyclen dan afval dat niet wordt gescheiden. Ongeveer 50% van al het huishoudelijk afval wordt nu gescheiden. De overheid wil dit verhogen naar 75% in 2020.

Afval beter scheiden

Werk samen aan een betere toekomst! Gezamenlijk maken we de wereld duurzamer door iedereen het belang van afvalscheiding te leren. Zo kan een lege fles getransformeerd worden tot een waardevolle grondstof. Met betere afvalscheiding creëer je een positieve impact op het milieu. Ook kan er bespaard worden op de kosten en kunnen medewerkers en bezoekers gepassioneerd worden om mee te werken voor een beter milieu. 

Samen met Lyreco biedt Jibbr verschillende afvalscheidingsoplossingen aan. Om organisaties nog meer te ondersteunen met duurzaamheid, bieden wij ook 100% circulaire modulaire afvalscheidingsunits aan. De in Nederland geproduceerde unit is gemaakt van gerecycled plastic, van doppen en verpakkingen (HDPE). Neem voor meer informatie contact op met Jibbr. Doe je mee?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?