Meer dan alleen printers

Printers of wel Multifunctionals

Op het gebied van printing werkt Jibbr met Veenman, een dochteronderneming van Xerox, een marktleider in printers, documentbeheer en gerelateerde oplossingen. Veenman is een partner met uitgebreide kennis en ervaring met één doel:

 

De meest geschikte oplossingen bieden. Daarnaast zorgt Veenman voor een duidelijke en dataveilige documentflow en geautomatiseerde workflows door printers en scanners volledig te integreren in jouw netwerk.

Het printer assortiment

Jibbr werkt samen met Veenman om een reeks hoogwaardige printers aan te bieden. Dit zijn zwart-witprinters, kleurenprinters en multifunctionele printers. Veenman geeft advies bij het selecteren van de juiste printertype en levert, installeert en configureert de printer. 

Installatie op locatie duurt slechts 15 minuten, aangezien de apparatuur voor levering al geconfigureerd wordt in het magazijn van Veenman. Dat is niet alles! Veenman zorgt er ook voor dat je tijdens piekmomenten voorzien bent van de juiste hoeveelheid materiaal door extra verbruiksartikelen zoals toner te verstrekken.

Veenman_Jibbr

Maatwerk

Er worden verschillende modellen printers aangeboden; van professionele multifunctionals tot kleinere modellen. Deze printers zijn af te stemmen op jouw wensen zodat jij altijd over de juiste oplossing beschikt.

Kwaliteit & gemak

Alle producten zijn professioneel ingekocht via een inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Prijs

Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Er mogen geen volumeafspraken worden gemaakt, waardoor je een eerlijke prijs betaalt.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de machines zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Tijdens de servicemomenten wordt een preventieve inspectie van de machine uitgevoerd. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Jibbr.

Defect?

Jibbr zorgt voor een goede regeling omtrent technische conversie. Dit betekent dat als de printer meerdere keren technische problemen heeft, deze gratis wordt vervangen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?