Alles netjes voor elkaar

In april 2022 is Jibbr gestart met een inkooptraject voor schoonmaakdienstverlening. Deze is uitgevoerd en gegund aan CSU en Unidos! CSU bedient al ruim 50 jaar diverse sectoren. Verder voeren zij op 11.100 locaties zelfs een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten uit.

Daarnaast maakt Unidos dagelijks meer dan 150 bedrijven en instellingen schoon en hebben zij 20 jaar ervaring.

Unidos is ook een specialist op het gebied van vloeronderhoud, dieptereiniging van professionele keukenes, glasbewassing en het schoon opleveren van nieuwbouwprojecten.

Als onderdeel van het collectief kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Jibbr. Interesse in dit collectief? Neem dan contact met ons op!

Hygiëne op de werkvloer

De laatste jaren zien we dat hygiëne steeds belangrijker wordt. Het gaat niet alleen om handen wassen, maar ook om het creëren van een schone omgeving voor de medewerkers en eventuele gasten. Daarom zorgen we ervoor dat alle kranen, vloeren en deurklinken schoon gemaakt worden. 

Door gezamenlijk schoonmaak in te kopen, zorgen we ervoor dat medewerkers zich kunnen focussen op een goede service zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over viezigheid in het pand. Dit doen we zo goedkoop mogelijk door middel van collectieve inkoop.

CSU_Jibbr_Schoonmaak
Unidos_Schoonmaak_Jibbr

Kwaliteit en Gemak

De dienstverlening is professioneel ingekocht via een inkooptraject. Jibbr begeleid de implementatie en supports jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de duur van het contract.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de schoonmaak zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Prijs

Jibbr zorgt ervoor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor de glazenwassers, het vloeronderhoud en andere benodigdheden en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt hebt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?