Efficiënt en duurzaam van A naar B

Pakketbezorging

Jibbr gaat binnenkort pakketbezorging collectief inkopen om organisaties en bedrijven te helpen bij het vinden van een betrouwbare transporteur met de juiste capaciteiten en ervaring. Door collectief in te kopen kunnen betere leverings- en betalingsvoorwaarden worden bedongen en kunnen kosten worden bespaard. 

Daarnaast kan het collectief inkopen bijdragen aan het verhogen van duurzaamheid en het optimaliseren van opslag en voorraadbeheer. Met deze stap wil Jibbr bijdragen aan een efficiënter en duurzamer logistiek proces voor deelnemers van het collectief.

Belangrijke aspecten

Het kiezen van de juiste pakketbezorger kan een aanzienlijke impact hebben op de efficiëntie en kosten van logistieke activiteiten. Zie hieronder de belangrijkste zaken waar rekening mee wordt gehouden bij het vinden van de juiste bezorger: 

  • Type transport: Bepalen welk type vervoer het meest geschikt is voor de behoeften. Dit hangt af van de aard van de goederen, de afstand en de gewenste snelheid van levering.

  • Betrouwbaarheid: Kan de dienstverlener voldoen aan de afgesproken leveringstermijnen en hebben ze een goede reputatie en positieve beoordelingen van andere klanten?

  • Kosten: Naast de directe kosten, zijn er ook eventuele verborgen kosten zoals brandstoftoeslagen en verzekeringen. 

  • Flexibiliteit: Flexibiliteit is belangrijk als de behoeften kunnen veranderen. Hoe gaat de dienstverlener om met spoedzendingen of seizoensgebonden schommelingen? 

  • Tracking en traceerbaarheid: Dit helpt om de voortgang van de zendingen te controleren en eventuele problemen snel op te lossen.

  • Veiligheid: De dienstverlener moet voldoen aan de noodzakelijke veiligheidsnormen en regelgeving. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de veiligheidsprotocollen en verzekeringsdekking.

  • Milieuvriendelijkheid:  De milieueffecten van het vervoer. Hoe zet de dienstverlener zich in op duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken? 

Pakketbezorging_Jibbr

Kwaliteit & gemak

De dienstverlening wordt professioneel ingekocht middels een collectief inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en supports jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de gehele contractduur.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en distributie. Daarom worden er tijdens het inkooptraject duurzaamheidseisen voorgelegd bij de leveranciers.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van minimaal 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?