Samen sanitair inkopen

Sanitaire producten van Elis

Het assortiment sanitaire producten bestaat uit producten van Elis, een voorstaande marktleider in circulaire multiservice diensten op de werkvloer. Dankzij de circulaire diensten van Elis kunnen organisaties hun aandacht volledig richten op hun kernactiviteiten.

Met dit collectief zijn organisaties altijd verzekerd van een voorraad toiletpapier, voldoende zeep voor hygiënisch handen wassen, aangename luchtverfrissing en genoeg handdoekrollen. Daarnaast zorgt Elis ervoor dat de full service artikelen gewisseld, gewassen en schoon retour worden geleverd.

Sanitaire beleving

Hygiëne speelt een cruciale rol in de toiletruimte, maar we moeten ook aandacht besteden aan de visuele uitstraling ervan. Met de Aqualine en Phoenix dispenserlijnen van Elis is er voor elke organisatie een product beschikbaar dat aansluit bij de specifieke wensen en behoeften. Beide productlijnen zijn gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor in alle sectoren. Organisaties die streven naar duurzaamheid, kunnen overwegen om te kiezen voor de Phoenix-lijn, waarbij tot wel 96% van het plastic gerecycled is.

Daarnaast biedt Elis de volgende services om organisaties te ontzorgen en te voorzien van een ultieme sanitaire beleving:

  • Montage
  • Voorraadbeheer
  • Leveren, onderhouden en reinigen van de producten
Elis_Jibbr
Elis_Jibbr

MijnElis

Elis begrijpt dat organisaties hun handen vol hebben aan belangrijke taken. Daarom biedt Elis waardevolle ondersteuning via het MijnElis-platform. Met MijnElis kunnen organisaties:

  • Eenvoudig bestellingen plaatsen
  • Voorraadniveaus controleren
  • Contracten, leveringen en facturen inzien
  • Aanvragen en klachten indienen
  • Vragen stellen aan experts
  • Wijzigingen aanbrengen in het producten

MijnElis is 24/7 toegankelijk vanaf uw computer of tablet.

Sanitair-duurzaam-Jibbr-Sanitaire producten

Kwaliteit & gemak

Alle producten zijn professioneel ingekocht via een inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden verder geen verzendkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de ordergrootte.

Levering

Leveringen vinden plaatst op werdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen twee werkdagen kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Elis beschikt over een MVO-keurmerk als erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dispensers en verbruiksartikelen zijn geslecteerd op hun milieu-impact.

Jibbr

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Jibbr.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. De dispensers worden op bruikleen geleverd. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Dashboard

Elis zorgt voor het voorraadbeheer, daarmee garandeert Elis voldoende voorraad. Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?