CO2-meters voor in alle ruimtes!

Luchtkwaliteit

Luchtkwaliteit, een belangrijk aspect op de werkvloer! Hierbij spelen ventilatie en CO2-meters een grote rol. Een goede luchtkwaliteit resulteert namelijk in minder besmettingen onder medewerkers en bezoekers en daarnaast verbetert het de concentratie van de medewerkers.

Samen met Quantum Air wil Jibbr organisaties ondersteunen in het aanschaffen van kwalitatieve CO2-meters die voldoen aan de wetgeving en de daarbij behorende service. 

CO2-Meter 

Een Nederlandse uitvinding met Zwitserse sensoren. De belangrijkste aspecten van een gezonde binnenlucht worden continu gemonitord. Denk aan CO2, luchtvochtigheid en temperatuur.

De gegenereerde gegevens worden online opgeslagen en zijn eenvoudig beschikbaar voor zowel gasten als beheerders. Daarnaast kunnen rapportages wekelijks of maandelijks gegenereerd worden. Ook worden beheerders gealarmeerd op het moment dat waardes bereikt of overschreden worden.

co2-meters_Jibbr
co2-meters_Jibbr

Hoe werkt de CO2-Meter van Quantum air?

  • De luchtkwaliteit wordt gedurende de hele dag door de sensoren in de ruimte gemeten;
  • De sensoren sturen de gegenereerde data via Wi-Fi door naar het SmartMonitoring Dashboard;
  • Er wordt een uitgebreide analyse gemaakt;
  • Er is duidelijk te zien wat de luchtkwailiteit is per dagdeel;
  • De analyse kan gebruikt worden om te bepalen of de luchtkwaliteit voldoende is.

Iedere sensor kan gekoppeld worden aan de specifieke maatwerk software die ontwikkeld is door een Nederlands bedrijf. Ook biedt Quantum Air technische support aan! Momenteel worden de software en sensoren al op duizenden plekken in Nederland gebruikt.

CO2-Meter_Jibbr

Kwaliteit & gemak

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige zelf kalibrerende sensoren. De afwijking is maximaal 5%. De sensoren zijn voorzien van CO2-, temperatuur-, relatieve vochtigheidsmesters.

Goed ingekocht

De CO2-meters zijn professioneel ingekocht middels een tender. Bij deelname aan het collectief begeleidt Jibbr de implementatie van de dienstverlening. Daarna zorgt Jibbr voor volledige ontzorging door het contract te managen.

Wetgeving

De sensoren voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving en zijn geproduceerd door een Europees bedrijf onder Europese wetgeving. Daarnaast zijn de CO2-meters ontworpen en ontwikkeld in Nederland.

Prijs

Deelnemers van Jibbr kunnen twee maanden gratis gebruikmaken van aanvullende monitoringssoftware.

Keurmerken

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Jibbr. Daarnaast geldt een standaard garantietermijn van twee jaar!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?