Schermen die je wil aanraken

Door snelle technologische veranderingen zijn er vandaag de dag nog maar een enkele ouderwetse borden te vinden. Deze zijn vervangen door touchscreens. Met deze touchscreens is werken niet alleen interactief, maar ook hybride. Medewerkers kunnen zo overal ter wereld volgen wat er op het scherm gebeurt. Naast het monteren van de touchscreens voert Veenman ook trainingen uit voor medewerkers zodat iedereen de nieuwe apparatuur kan gebruiken.

Heb jij interesse in touchscreens en wil jij een vrijblijvend prijsberekeningen op maat ontvangen? Wij komen graag bij je langs! Tijdens een locatiebezoek worden de wensen en eisen geformuleerd en eventuele details met elkaar besproken. Ben jij benieuwd wat Veenman en Jibbr voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig te werk gaan met de juiste touchscreens!

We zien nog regelmatig dat er binnen organisaties verschillende merken touchscreens worden gebruikt. Het is voor medewerkers en bezoekers soms lastig schakelen wanneer de bediening per ruimte kan verschillen.

Jibbr pleit daarom voor het uniformeren van de touchscreens binnen jouw organisatie. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan een gedegen en nette afwerking bij montage.

Veenman_Jibbr

Maatwerk

Uit het inkooptraject is er een leverancier gekozen die merkonafhankelijk adviseert en werkt. Er worden door Veenman meerdere soorten touchscreens aangeboden; van 85 inch schermen tot kleinere modellen. Deze borden worden met opties zoals een hoogteverstelling of verrijdbaar onderstel aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Kwaliteit & gemak

Alle producten zijn professioneel ingekocht via een inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Defect?

Een touchscreen is een serviceproduct. Dat wil zeggen dat het niet blijft bij het simpelweg kopen en ophangen van de touchscreen. Er is namelijk regulier onderhoud nodig om de levensduur van het apparaat te kunnen garanderen. Daarom zorgt Jibbr voor een transparante onderhoudsregeling waar je optioneel gebruik van kunt maken.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de touchscreens zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Prijs

Er is gekozen voor een transparant prijsmodel. Zo weet je precies wat je betaalt voor de touchscreens, de uitbreidingsopties, randapparatuur en service en onderhoud.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?