Koffie & thee alstublieft

Koffie, thee en machines

Bonen-, gemalen-, of juist de oploskoffie? Dat is niet erg, want Lyreco Coffee Solutions heeft alles in huis. Met de koffie van Catanambú of de biologische, CO2-neutrale koffie van Kalahari houd jij de medewerkers altijd tevreden! Dit familiebedrijf heeft meer dan 120 jaar ervaring in het branden van hoogwaardige, aromatische en intense koffie. Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende soorten koffie, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en gebruiksgemak van de apparaten!

Naast koffie wordt thee een steeds belangrijker onderdeel van het warme drankenportfolio op de werkvloer. Het bevordert de gezondheid, heeft een verfrissende werking en kan gedronken worden als dorstlesser. Tea Quiero combineert de liefde voor thee met het gebruik van natuurlijke producten en dit resulteert in 6 verschillende verfrissende smaken.

Koffie & thee

Bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie? Dat maakt niet uit, want Lyreco Coffee Solutions heeft voor ieder wat wils. Met de koffie van Catanambú of de biologische Co2-neutrale koffie van Kalahari houd jij je medewerkers altijd tevreden! Dit familiebedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het branden van kwalitatieve, aromatische en intense koffie. Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende koffiesoorten, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en gebruiksgemak van de machines!

Naast koffie is thee ook steeds meer een belangrijk onderdeel van het aanbod aan warme dranken op de werkvloer. Het bevordert de gezondheid, heeft een verfrissend effect en kan als dorstlesser gedronken worden. Tea Quiero verbindt de liefde voor thee met het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de vorm van 6 verschillende verfrissende smaken.

Koffie_Jibbr
Koffie_Jibbr

Service & onderhoud

Lyreco Coffee Solutions

biedt klanten uitgebreide standaarddiensten zoals:

  • Instructies voor routineonderhoud door eigen personeel
  • Periodiek en preventief onderhoud om een ​​probleemloze levensduur te garanderen
  • Onmiddellijke telefonische hulp bij kleine en eenvoudige storingen
  • Bij een complexere storing zal een monteur deze binnen 24 uur repareren
  • Elk jaar gratis vervanging van de waterfilter

Dit betekent natuurlijk dat Lyreco Coffee Solutions alle arbeidskosten, reparatiekosten en vervangende onderdelen (inclusief vervanging van waterfilter) dekt. Ten slotte worden er officieel erkende monteurs ingezet en ook voor reparaties worden originele onderdelen gebruikt.

Kwaliteit & gemak

Alle producten zijn professioneel ingekocht via een inkooptraject. Jibbr begeleid de implementatie en supports jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de duur van het contract.

Bestellen

Bestellen en bezorgen is geheel gratis. Er worden verder geen verzendkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de ordergrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden door de bezorger meegenomen. Bij een probleem of leveringsfout wordt het artikel binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de producten zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Recyclen

Jibbr wil zoveel mogelijk recyclen om onze impact op het milieu te minimaliseren. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar en er wordt enkel gebruikt gemaakt van kartonnen bekers en roerstaafjes.

Keurmerken

Jibbr maakt enkel gebruik van gecertificeerde koffie en theesoorten die volgens Milieucentraal een topkeurmerk hebben zoals EKO, FairTrade of UTZ. Hiermee hopen we goed te zijn voor mens en milieu.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in prijs, er zijn geen extra kosten van toepassing. Wij monitoren de indexering van de prijzen om ervoor te zorgen dat dit volgens de gemaakte afspraak verloopt.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt bij Jibbr. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost. Contact opnemen met Jibbr.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?