Van A naar Beter

Om jouw organisatie zo goed mogelijk te kunnen vervoeren, heeft Jibbr afspraken gemaakt met drie verschillende partners: JoJo Tours, GEBO Tours en Betuwe Express. Zij zijn experts in dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. De vervoerders helpen je bij het plannen van reizen en zorgen voor het juiste vervoer voor elke reis.

Bij interesse in een vrijblijvende prijsberekening wordt er op basis van een eerder gereden reis bij de dichtstbijzijnde vervoerder een casus voorgelegd. Deze prijsberekening kan dan vergeleken worden met de daadwerkelijke kosten van de al gereden reis. Wil jij een prijsberekening ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Onze transparante aanpak

Jibbr wil het aantal bussen dat wordt ingezet zoveel mogelijk beperken om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom heeft Jibbr een uitvraag gedaan naar een breed scala aan touringcars, zodat het altijd past bij jouw situatie.

De prijs die betaald wordt is altijd transparant. Je betaalt het uurtarief van de chauffeur en de prijs per kilometer. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maatwerk

Jibbr koopt busvervoer in voor dagtochten en meerdaagse reizen. Daarnaast lopen er contracten bij meerdere vervoerders. Alle vervoerders zijn getoetst op basis van strenge kwaliteitseisen.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de voertuigen zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Prijs

Je betaalt een uurtarief voor de buschauffeur en een kilometertarief dat afhankelijk is van het type touringcar dat je gebruikt. Hierdoor betaal je altijd een eerlijk en transparante prijs voor het busvervoer.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

transparant

Jibbr voorziet de organisatie van een transparant overzicht van de betalingen. Bij buitenlandse reizen kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor parkeren, tolgelden of hotelaccommodatie. Indien dit het geval is, zullen wij je hier vooraf over informeren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?