Voor alles zijn eigen plek

Afvalbakken

Wil je als organisatie verantwoord afval scheiden en recyclen? Wil je dat medewerkers geïnformeerd worden over hoe ze afval kunnen scheiden zodat zij een steentje bijdragen aan een beter milieu? Knik je nu instemmend, dan hebben we goed nieuws, want afval scheiden is nog nooit zo makkelijk geweest. Jibbr heeft namelijk een nieuwe leverancier van afvalbakken: Lyreco. Dit bedrijf heeft verschillende personaliseerbare afvalbaksystemen in het assortiment. Zo moedigen we al het personeel aan om de afvalbakken te gebruiken. 

Voordelen

Door personalisering middels stickers maakt Lyreco het scheiden van afval voor de gebruiker nóg makkelijker en nóg duidelijker. Dat is niet alles! Er zijn meer voordelen, namelijk:

  • Naast afvalinzamelingsproducten omvat het assortiment: afvalzakken, persoonlijke beschermingsmiddelen, kantoor-, horeca- en hygiëneproducten
  • Eén vast aanspreekpunt voor al deze productgroepen
  • Besparen op indirecte kosten
  • Collectief inkoopvoordeel
  • Het assortiment bevat alle bekende merken waaronder: Rubbermaid, Brabantia, Wesco, Vepa, Eko
  • Meer dan 1999 categorieën lege apparaten: van budget, gepersonaliseerd, 100% rond, binnen en buiten, premium tot thema
lyreco_Jibbr_kantoorartikelen

Waarom afval scheiden?

Jibbr vindt het belangrijk dat organisaties aandacht besteden aan het scheiden van afval. Maar waarom eigenlijk?

  1. Wat je leert op de werkvloer kun je ook thuis toepassen of op de (sport)vereniging
  2. Het scheiden van afval heeft een positieve invloed op het milieu
  3. Afvalscheiding en afvalpreventie resulteert in kostenbesparing

Ben je net zo overtuigd als ons, van de meerwaarde die jouw locatie kan bieden bij het scheiden van afval? Neem dan contact op met Jibbr!

Afvalbakken

Hoe stimuleer je medewerkers en bezoekers om op locatie het afval correct te scheiden? Het antwoord is: goede communicatie. En juist daar hebben we bij Jibbr veel ervaring mee.

Wij helpen je dan ook graag met het opzetten van een communicatieplan waarvan de vonken gegarandeerd overslaan. Zodat jouw medewerkers ook buiten de organisatie enthousiast omgaan met het scheiden van afval. Want dat is toch wat je uiteindelijk wilt bereiken, nietwaar?

Kwaliteit & gemak

Jibbr begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Geheel kosteloos

Bestellen en leveren is geheel kosteloos: geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 uur bestelt, wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag opgehaald en vervangen. Vanzelfsprekend is dat kosteloos.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en distributie. Daarom hebben wij geborgd dat leveringen CO2 neutraal worden uitgevoerd.

Recyclen

Jibbr streeft naar minimale belasting voor het milieu. Daarom zijn de verpakkingen 100% recyclebaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?