Alles voor het kantoor

Kantoorartikelen, kunnen we nog zonder? Om jouw organisatie te voorzien van de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van kantoorbenodigdheden koop je via Jibbr kantoorartikelen van Lyreco. Lyreco is een van ’s werelds grootste wederverkopers van kantoorartikelen. 

Lyreco is actief in 42 landen op drie continenten en is een wereldspeler met hoogwaardige producten en diensten. Lyreco heeft een uitgebreid in-house distributienetwerk en zij leveren bestellingen die vóór 17:00 uur geplaatst zijn op de volgende werkdag. De levering is geheel gratis.

Het assortiment kantoorartikelen

Jibbr biedt, in samenwerking met Lyreco, een kernassortiment aan met kantoorartikelen speciaal ontwikkeld voor op de werkvloer, dit uiteraard tegen gunstige voorwaarden.

Naast het kernassortiment is het mogelijk om producten buiten het kernassortiment te bestellen zoals cateringproducten en computerbenodigdheden.

Het kernassortiment

lyreco_Jibbr_kantoorartikelen

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht via een collectief inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en supports jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de looptijd van het contract.

Bestellen

Bestellen en bezorgen is geheel gratis. Er worden verder geen verzendkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de ordergrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden door de bezorger meegenomen. Bij een probleem of leveringsfout wordt het artikel binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

De leveringen van Lyreco zijn CO2-neutraal. Daarnaast staat Lyreco garant voor het inzamelen van lege tonercartridges en het repareren of recyclen van de teruggenomen tonercartridges.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt bij Jibbr en Lyreco. De klantenservice is iedere werkdag kosteloos te bereiken voor al je vragen en klachten. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Prijzen & indexatie

In het inkooptraject heeft het projectteam een kernassortiment met de maximale korting samengesteld. We monitoren de prijsindexatie van onze leveranciers om de gemaakte afspraken in het contract te waarborgen.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Dashboard

Het is mogelijk om het verbruik te volgen door middel van managementrapporten die speciaal voor jouw organisatie ontworpen zijn. De afname is onderverdeeld in product- en artikelgroepen per periode en locatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?