Bestrijding tegen ongedierte

Samen met onze partner Anticimex bieden wij ongediertebestrijding aan. Ze zijn ’s werelds nummer 1 op het gebied van slimme moderne ongediertebestrijding. Anticimex zet zich in voor preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen om te voldoen aan de eisen van een gezonde leefomgeving.

Samen met Anitcimex worden maatregelen genomen om ongedierte op de werkvloer te voorkomen. Voorkomen is namelijk effectiever dan bestrijden. Interesse in dit contract? Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

Onze Transparante Aanpak

Bij de implementatie wordt er bij elke locatie een nul-meting uitgevoerd waarvan je een rapport ontvangt. Op basis van de nul-meting wordt er in overleg het plan van aanpak opgesteld. Afhankelijk van de nul-meting worden er per jaar een aantal controles uitgevoerd. Het aantal controles bepaalt samen met de vierkante meters de kosten van de specifieke locatie.

Maatwerk

De ongediertebestrijder past zijn aanpak aan op basis van het gebouw. Eerst wordt er een inventarisatieronde afgelegd, waarna de meest geschikte aanpak voor jouw situatie gekozen wordt. Door middel van het continu monitoren van de aanpak kunnen wij analyseren of dit nog steeds de beste aanpak is voor jouw situatie.

Kwaliteit & gemak

Alle producten zijn professioneel ingekocht via een inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Inzicht

Dankzij de nulmeting heb je vanaf het begin al inzicht in de kosten en de besteden tijd aan ongediertebestrijding. Bovendien controleert Anticimex tijdens inspecties op eventuele gebreken in het gebouw waardoor ongedierte zou kunnen binnendringen. Dit wordt gerapporteerd en kleine gebreken worden meteen opgelost.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de producten zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Prijs

Prijzen zijn gebaseerd op uurtarieven en bestede tijd per inspectie. Het aantal inspecties per jaar is gebaseerd op de nul-meting. Zo heb je altijd een duidelijk beeld waar je voor betaalt en krijg je een eerlijke en transparante prijs voor ongediertebestrijding.

“Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen in een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.”
– CTGB
Bron: CTGB (2018)
logo-ctgb

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?