Het inpakken kan beginnen!

Verpakkingsmateriaal

Jibbr gaat starten met de collectieve inkoop van verpakkingsmateriaal. Dit helpt organisaties niet alleen met het verhogen van de duurzaamheid, maar resulteert ook in de optimalisatie van het opslag- en voorraadbeheer.

Door collectief in te kopen is Jibbr in staat om betere leverings- en betalingsvoorwaarden te bieden aan bedrijven en organisaties, waardoor ze kunnen profiteren van een lagere kostprijs en efficiëntere processen. Door deze aanpak te volgen, helpt Jibbr niet alleen de planeet, maar ook andere bedrijven om hun impact op het milieu te verminderen en hun bedrijfsvoering te optimaliseren. 

Voordelen voor deelnemers

Organisaties die deelnemen aan het collectief voor verpakkingsmateriaal kunnen profiteren van de volgende voordelen:

 • Kostenbesparing: Het collectief leidt tot schaalvoordelen en aanzienlijke kostenbesparingen, aangezien momenteel ongeveer 7% van de omzet van bedrijven wordt besteed aan verpakkingsmateriaal.
 • Duurzaamheid: het collectief bevat eisen op het gebied van duurzaamheid, waardoor bijgedragen wordt aan een duurzamere toekomst.
 • Gemak: Jibbr regelt de juiste leverancier, waardoor jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten en gemakkelijker kunt werken.
 • Expertise: Jibbr biedt toegang tot de kennis en ervaring van experts op het gebied van verpakkinsmateriaal om ervoor te zorgen dat uw materiaal van de hoogste kwaliteit is.
 • Contractmanagement: Jibbr voert het contractmanagement voor het collectief voor verpakkingsmateriaal uit, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over administratieve en juridische aspecten van het contract.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is van groot belang voor verpakkingsmateriaal in de logistiek. Om de duurzaamheid te bevorderen, moeten de volgende punten worden overwogen:

 • Verzend alleen om verpakkingsredenen, niet alleen voor marketing;
 • Beperk het gebruik van opvulmaterialen tot strikt noodzakelijke bescherming;
 • Verminder lucht in verpakkingen, vooral bij handmatig inpakken;
 • Verzend producten in herbruikbare verpakkingen;
 • Gebruik hersluitbare verzendzakken;
 • Informeer consumenten over verpakkingsafval scheiden;
 • Gebruik 100% gerecycled plastic bij handmatig inpakken, indien beschikbaar;
 • Gebruik 50% gerecycled plastic bij machinaal inpakken, indien beschikbaar;
 • Gebruik kartonnen verpakkingen gemaakt van FSC/PEFC-materiaal met veel gerecyclede vezels.

Kwaliteit & gemak

De producten en de dienstverlening worden professioneel ingekocht middels een collectief inkooptraject. Jibbr begeleidt de implementatie en supports jouw organisatie door middel van het uitvoeren van professionele contractmanagement gedurende de gehele contractduur.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en distributie. Daarom worden er tijdens het inkooptraject duurzaamheidseisen voorgelegd bij de leveranciers.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van minimaal 30 dagen. Er kan gekozen worden tussen een factuur per vestiging of een verzamelfactuur voor de gehele organisatie met daarin een onderverdeling naar iedere locatie of andere entiteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?