Duurzame sanitaire producten!

Sanitaire ruimtes moeten fris en hygiënisch worden gehouden voor medewerkers en bezoekers. Start met duurzame en hygiënische sanitaire producten!

De vakantieperiode is voorbij en het is tijd om nieuwe plannen te maken. Ook in het aankomend jaar moeten toiletten fris en hygiënisch worden gehouden, zodat medewerkers en bezoekers zich comfortabel voelen bij het betreden van deze ruimtes. Maar hoe zit het met de duurzaamheid in deze ruimtes? Maak een nieuwe start met duurzame en hygiënische sanitaire producten!

Duurzaamheid uitbreiden naar de kleinste kamer

Elke organisatie moet zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen. Maar niet iedereen denkt aan de sanitaire ruimtes en de bijhorende sanitaire producten. Jibbr en CWS bieden de mogelijkheid om sanitaire ruimtes te verduurzamen door middel van sanitaire producten collectief. Dit vermindert de belasting van het milieu en verlaagt de kosten. Lees hieronder meer over duurzame en hygiënische producten!

Je handen drogen met katoen? Doe het!

Het is belangrijk om na gebruik van het toilet je handen goed te wassen en af ​​te drogen. Je handen drogen kan op verschillende manieren, zoals met een heteluchtdroger, papieren handdoekjes of katoenen handdoekrollen in een handdoekdispenser. Uit onderzoek blijkt dat katoen de meest duurzame optie is.

Een katoenrol gaat ruim 200 wasbeurten mee, wat overeenkomt met 22.000 papieren handdoeken en 100 kilo papierafval. Bovendien is katoen 100% biologisch afbreekbaar. In vergelijking met papier hebben katoenen handdoekhouders de volgende voordelen:

  • 95% minder afval
  • 48% lager energieverbruik
  • 29% vermindering van de uitstoot van broeikasgassen
Meer schuim, minder zeep

Door gebruik te maken van een schuimzeepdispenser kun je water en zeep besparen. Doordat het zeepconcentraat al in de dispenser opschuimt, heb je minder zeep nodig en is het schuim makkelijker van je handen af ​​te spoelen. De zeepdispensers van CWS zijn gemaakt van recyclebare materialen en gebruiken gemiddeld 53% minder zeep en 32% minder water.

Verminder het waterverbruik met sensorkranen

Wist je dat een sensorkraan 70% van je water kan besparen? De reden hiervoor is dat het water alleen stroomt als de hand onder de kraan staat. Bespaar meerdere liters water elke keer dat jij jouw handen wast! Daarnaast zijn sensorkranen duurzaam en hygiënisch doordat de kranen niet worden aangeraakt.

Wil jij ook beginnen met duurzame en hygiënische producten? CWS is expert in duurzame sanitaire producten en staat met Jibbr voor je klaar! Ben jij geïnteresseerd? Vul hier het contactformulier in of bel +31 6 43 25 95 37.

Deel dit bericht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info