ICT-Hardware

Het inkooptraject voor ICT-Hardware is eind 2021 afgerond. Denk aan desktops, laptops, monitoren, tablets en randapparatuur. Naar aanleiding van dit traject heeft Jibbr een contract afgesloten met Cloudwise voor ICT-Hardware. Cloudwise helpt bij het implementeren van moderne ICT-oplossingen. Naast het verstrekken van apparatuur, bieden zij ook training en ondersteuning aan.

Jibbr heeft gekozen voor een leverancier die kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur kan leveren tegen een betaalbare prijs, inclusief service en onderhoud. Jouw organisatie kan kosteloos lid worden van dit collectief! Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

Kwalitatieve en betaalbare hardware

Digitaal en hybride werken wordt steeds belangrijker. Maar hoe zorg je ervoor dat alle locaties over de juiste apparatuur beschikken en hoe houd je de kosten betaalbaar? Met dit collectief hoef je je daar geen zorgen over te maken. 

We bieden een breed scala aan hardware en wij garanderen dat er ten alle tijden producten worden aangeboden die voldoen aan de eisen van jouw organisatie. Daarnaast bieden wij een lage prijzen aan en streven wij ernaar om deze prijzen laag te houden.

Maatwerk

Er is een breed scala aan hardware beschikbaar; van tablets tot all-in-one computers. Ook kan er gekozen worden uit een groot assortiment dat bestaat uit diverse randapparatuur. Wij zorgen ervoor dat het hardware aanbod aansluit bij jouw unieke situatie.

Kwaliteit & gemak

Jibbr begeleidt de implementatie en ondersteunt jouw organisatie door professioneel contractmanagement uit te voeren gedurende de looptijd van het contract.

Prijs

De prijzen van hardware fluctueren enorm. Daarom zorgen we ervoor dat geselecteerde leveranciers transparante prijzen bieden die met de markt mee veranderen. Wordt hardware in de loop van de tijd goedkoper? Dan heeft jouw organisatie er ook profijt van.

Duurzaamheid

Jibbr hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de apparatuur zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Service

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elke gestelde vraag wordt opgevolgd totdat je tevreden bent. Lukt het niet om met de dienstverlener tot een overeenstemming te komen? Dan helpt Jibbr je totdat het probleem is opgelost.

Defect?

De leverancier handelt al jouw garantievragen voor je af. Zo bespaar je een tijd als je onverhoopt problemen hebt met je apparatuur.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info

START

vandaag en haal voordeel uit samen inkopen

Waar wil je op besparen?