Zoek of kijk bij Veelgestelde vragen

Zoek

Veelgestelde vragen

Tevens is er een projectgroep Jibbr aangesteld. De projectgroep Jibbr bestaat uit een vertegenwoordiging van de verschillende deelnemers van Jibbr. Deze is belast met de ondersteuning van Jibbr. De rol van de projectgroep Jibbr is het verwoorden van de wensen en behoeften van de deelnemende organisaties. De projectgroep Jibbr wordt begeleid door een projectleider van Jibbr die rapporteert aan de stuurgroep Jibbr.

Jibbr is een handelsnaam van Yellow Way B.V. en voert voor de deelnemende organisaties collectieve inkoop en het contract- en leveranciersmanagement uit. De naam Jibbr is de naam voor het inkoopcollectief voor facilitaire producten voor organisaties.

Al onze collectieven zijn zo ingericht dat we samen met onze leveranciers een maatwerkaanbod kunnen maken welke gebaseerd is op collectieve prijsafspraken.

Ook in de aangegeven situatie is het vaak voordeliger om via Jibbr in te kopen. De indirecte kosten zijn namelijk vaak hoger als er per aankoop gekocht wordt bij een andere leverancier, ook al heeft deze op dat moment een aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan de tijd dat personeel kwijt is bij het kopen/halen van de producten, de declaratie en verwerking van losse bonnetjes, de facturatie en administratie. De verwerking van één factuur/bon kost namelijk gemiddeld € 40,-.

Er is sprake van een overkoepelend contract (raamovereenkomst) waarin de kernafspraken zijn vastgelegd die voor het collectief zijn afgesproken, zoals het assortiment, de prijzen, leveringscondities etc.

Naast een overkoepelend contract wordt er een individuele overeenkomst (nadere overeenkomst) afgesloten tussen de individuele organisaties en de gecontracteerde leverancier. Hierin worden zaken als leveradressen, bezoekfrequentie, facturatie en eventuele specifieke wensen hieromtrent vastgelegd.

Het is voor organisaties niet mogelijk de overeenkomst tussentijds aan te passen of te beëindigen, tenzij er sprake is van wanprestatie door de leverancier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info